Vrijwilligers gezocht

VRIJWILLIGERS GEZOCHT: BELONING 25 EURO VVV BON+ SAUNABONNEN
Op zaterdag 8 juli as. organiseren we de Midzomermarathon in Apeldoorn. Een prachtig loopevenement door de bossen van Apeldoorn.
De afstanden zijn 7.5 km, 15 km, de halve marathon en de hele marathon. De start is om 17.00 uur (marathon) 18.00 uur (halve marathon) 19.00 uur (7,5 km) en 19.15 uur (15 km).
Voor dit evenement zijn we op zoek naar mensen die ons willen helpen!
We zijn op zoek naar :
Verkeersregelaars/drankpostvoorziening: op 12 plekken op het parkoers hebben we verkeersregelaars nodig. We zijn op zoek naar 24 personen, die per duo een kruispunt veilig maken voor de lopers en loopsters, eventueel in combinatie met een drankpostvoorziening. (Bekers en flesjes klaarzetten op een tafel)
Je bent nodig vanaf s middags 16.30 uur tot maximaal 21.30 uur. Belangrijk is dat je via internet even een korte instructiecursus volgt voor verkeersregelaar (de informatie ontvang je via onze contactpersoon Patrick). Aanmelden kan door even een email te sturen naar info@titus-events.nl . Wij zorgen dan dat je bij Patrick terecht komt.
We belonen iedereen met een VVV Bon van 25 euro, 1 gratisĀ dag naar de Sauna en natuurlijk met een lunchpakket en drinken tijdens het werk.
Help ons aub en we beloven je een heerlijke zomerse avond in het bos van Apeldoorn met veel sportiviteit en sfeer!

Advertenties
%d bloggers liken dit: