Vrijwilligers gezocht

VRIJWILLIGERS GEZOCHT: BELONING 5 EURO per uur BON+ SAUNABONNEN

Op zaterdag 29 juni 2019  organiseren we de 4e Midzomermarathon in Apeldoorn. Een prachtig loopevenement door de bossen van Apeldoorn.
De afstanden zijn 7.5 km, 14 km, de halve marathon en de hele marathon. De start is om 17.00 uur (marathon) en de 28 kilometer 18.15 uur (halve marathon) 18.00 uur (7,5 km) en 18.15 uur (15 km).
Voor dit evenement zijn we op zoek naar mensen die ons willen helpen!
We zijn op zoek naar :
Verkeersregelaars/drankpostvoorziening: op 12 plekken op het parkoers hebben we verkeersregelaars nodig. We zijn op zoek naar 24 personen, die per duo een kruispunt veilig maken voor de lopers en loopsters, eventueel in combinatie met een drankpostvoorziening. (Bekers en flesjes klaarzetten op een tafel)
Je bent nodig vanaf s middags 16.30 uur tot maximaal 21.30 uur. Belangrijk is dat je via internet even een korte instructiecursus volgt voor verkeersregelaar (de informatie ontvang je via onze contactpersoon Theo van Maanen). Aanmelden kan door even een email te sturen naar [email protected] .
We belonen iedereen met een vergoeding van 5 euro per uur, 1 gratis dag naar de Sauna en natuurlijk met een lunchpakket en drinken tijdens het werk.
Hulp is zeer welkom en  we beloven je een heerlijke zomerse avond in het bos van Apeldoorn met veel sportiviteit en sfeer!

%d bloggers liken dit: