• +31 6 51 67 83 00
  • info@midzomermarathon.nl

Midzomer Marathon gaat niet door

Midzomer Marathon gaat niet door

Beste hardloper,

Midzomer Marathon 2021 gaat niet door, we BALEN enorm. De veiligheidsregio heeft op basis van hun informatie rondom de Corona maatregelen moeten besluiten het evenement geen doorgang te geven. De gemeente heeft daarom besloten geen vergunning te verstrekken aan de Midzomer Marathon. Wat een tegenvaller, onze verwachting was dat op basis van de wedstrijden die wel doorgang krijgen in de omgeving en alle plannen die wij hebben ingediend rondom de 1,5 meter, zonder publiek, kleine stargroepen, etc. het niet anders kon zijn dat de wedstrijd door kon gaan, maar helaas is de uitkomst negatief. Het is niet anders.

Zoals de meeste van jullie weten hebben wij als organisatie van de Midzomer Marathon al wat gekke jaren achter de rug. 2019 is afgelast vanwege de extreme hitte, de 2020 editie van de wereldwijde Covid-19 crisis. Wij hebben zeer nauw contact gehad met de gemeente Apeldoorn over de doorgang van de 2021 editie. Het definitieve besluit heeft dus een negatieve uitkomst, echt jammer. 

Iedere ingeschreven deelnemer heeft persoonlijk een e-mail ontvangen.

Hopende dat, ook al gaat ons event niet door, jullie snel weer deel kunnen nemen aan een hardloopwedstrijd. Dat wordt nu wel echt tijd.

Met sportieve groeten namens de organisatie van de Midzomer Marathon Apeldoorn. Hopelijk tot volgend jaar!

runningpromotion

Geef een reactie